Slávky recept
Slávky vložíme do hrnce, přihodíme česnek, NESOLÍME, NEPODLÉVÁME, zadeklujeme poklicí a dáme vařit na prudký oheň. Občas obsah prohodíme. Asi do 5 minut mlži pustí šťávu a otevřou se. Dáme z ohně. Přihodíme pertžel a důkladně zamícháme, aby žádná slávka nepřišla zkrátka. Škeble, které se neotevřou,
Podobné recepty jako Slávky
Slávky středomořské recept
Slávky s rajčatovou omáčkou . Parmezánové rizoto se slávkami . Slávky vařené na páře (plody moře) Mořské plody na středomořský způsob . Domácí pizza od Slávky . Slávky na cuketovo-rajčatové omáčce, cuketové špagety s balzamikem . Středomořská zelenina na plechu . Středomořský rajčatový salát . Střed
Podobné recepty jako Slávky středomořské