Bramborový salát s červenou řepou a jablky recept
15 názorů. 65 min. 26. 2. 2013 13:44. JanaDorazinova. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. Porce: 2-4. 400 g uvařených brambor. 200 g jablek. 200 g uvařené červené řepy. 100 g sterilovaného hrášku. 2 cibule. 50 ml kysané smetany. 30 ml olivového oleje. 10 ml octu. 1 lžíce hořčice. sůl
Podobné recepty jako Bramborový salát s červenou řepou a jablky
Vánočka Moniky Absolonové recept
1. 2010 23:45. Dobrou chuť. Levik. +3. další fotky. Přidat fotku. Suroviny. 2 kusy. 1 kg polohrubé mouky. 200 g mletého cukru. 250 g másla. 80 g droždí. 250 ml mléka. 2 vejce. 1 vanilkový cukr. citronová kůra. špetka soli. rozinky. 50 ml rumu. mandle. 1 vejce na potření. tuk na potření plechu. Naše
Podobné recepty jako Vánočka Moniky Absolonové
Segedínský guláš
Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili a zařadili do jídelníčku – to je segedínský guláš. Šťavnaté zelí dodá jídlu mírně nakyslou chuť, která je pro toto jídlo charakteristická. 500. Context conflict. Suroviny. 4 porce. cibule. sůl. 25. g hladká mouka. 40. g rostlinný ole
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Španělské ptáčky
1. Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe na nudličky nakrájeným salámem, podélně rozkrojenými, natvrdo uvařenými vejci, nudličkami okurky, svineme, spíchneme jehlami na závitky a poprášíme hladkou moukou.
Podobné recepty jako Španělské ptáčky
Recept Velikonocni sekana podle rad ptaka loskutaka ...
Koleno vložíme do vroucí vody, přidáme pepř, sůl a jeden svazek petržele a necháme vařit, dokud maso nezměkne (asi 2 hodiny). Pak koleno vyjmeme,... více o Velikonoční nádivka s uzeným masem. 1 minut. Velikonoční biskupský beránek. Připravte si pečicí formu, vymažte ji máslem a vysypte hrubou moukou
Podobné recepty jako Recept Velikonocni sekana podle rad ptaka loskutaka ...
Gyros s tzatziki
1. ks tvaroh odtučněný. 2. stroužek česnek velké. Postup přípravy receptu. 1. Maso nakrájíme na nudličky. Koření rozmícháme s několika lžícemi oleje a v této směsi necháme maso marinovat asi 2 hodiny. Potom osmahneme maso do hněda. Připravíme tzatziki a přelijeme přes maso nebo dáme do misky a kousk
Podobné recepty jako Gyros s tzatziki
Vánočka Moniky Absolonové recept
Vánočka Moniky Absolonové. Český showbyznys se každý rok těší na vánočku od Moniky Absolonové, nad kterou všichni mlaskají. Zpěvačka si na ni bere dva dny volna, aby vše zvládla do Štědrého dne. Recept na její úžasnou vánočku jsme pro vás nachystali, abyste nebyli ochuzeni. 4,9 (20×) Levik. 34 názor
Podobné recepty jako Vánočka Moniky Absolonové
Arménský medový dort
1. hrnek cukr krystal. 3. lžíce med 2-3 (dle chuti) 4. ks vejce. 2. lžička jedlá soda jedlá. hladká mouka dle potřeby (aby se těsto dalo válet válečkem) vlašské ořechy rozsekané. Postup přípravy receptu. 100 g másla necháme rozpustit na pánvi a přidáme 2 lžíce medu.
Podobné recepty jako Arménský medový dort
„Pečený“ Segedínský guláš recept
Suroviny: maso vepřové, zelí sladkokyselé, cibule, sůl, pepř, paprika sušená sladká. Do hrnce nakrájíme na kostičky vepřové maso, syrovou cibuli na větší kousky (na měsíčky), vyklopíme celou sklenici zelí, opepříme, osolíme a….
Podobné recepty jako „Pečený“ Segedínský guláš
Rozstřelené ptáčky recept
5 porcí. 700 g vepřového masa. 3 vejce. 2 cibule. 3 kyselé okurky. 100 g anglické slaniny (uzeniny) 2 lžíce sádla (nebo oleje) sůl. mletý pepř. 1-2 lžíce plnotučné hořčice. vývar (nebo voda) Záklechtka: 3-4 lžíce hladké mouky. 150 ml vody. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibliž
Podobné recepty jako Rozstřelené ptáčky
Rozlítaný španělský ptáček
1 porce. 120 minut. česká. Suroviny. vysoký roštěnec 6 plátků (2–3 cm vysoké) cibule 4 ks. sádlo 6 lžic. máslo 60 g. plnotučná hořčice 8 lžic. vepřová krkovice (uzená, případně anglická slanina) 150–200 g. kyselé okurky (dle chuti) 5–7 ks. vejce natvrdo 5 ks. hovězí vývar (ne vodu!) 600–800 ml. smet
Podobné recepty jako Rozlítaný španělský ptáček
Voňavý sirup z bezinkových květů
Postup přípravy receptu. 1. Květy bezu opatrně opláchněte studenou vodou tak, abyste z nich neomyli všechen pyl – to on určí kvalitu sirupu a předá mu své léčivé poselství! Dvaapůl až tři litry vody nechte přejít varem. Vsypte kyselinu citronovou a poté nechte vychladnout.
Podobné recepty jako Voňavý sirup z bezinkových květů
Pečený divočák recept
1 dávka. kančí maso ( již naložené)) mrkev. petržel. celer. 3 cibule na kostičky. 4 stroužky česneku na plátky. bobkový list. nové koření. pepř černý. 1 lžíce sádla. slanina na kostičky. voda na podlití masa. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup pří
Podobné recepty jako Pečený divočák
Tartaletky
1. ks vejce. krém. 1. ks puding. šlehačka. ovoce já použila jahody. Postup přípravy receptu. 1. Mouku promícháme s cukrem, přidáme změklou heru nakrájenou na kousky a vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu cca 30 minut odležet. Odleželé těsto rozdělíme na 12 kousků a vtlačíme do for
Podobné recepty jako Tartaletky
Pikantní lutika tety Milice
Česnek nastrouháme. Všechny ingredience bez petržele zamícháme v hrnci (nelépe nerezovém s tlustým dnem) a necháme vařit na slabém plameni za častého promíchání. 2. Až zhoustne, přidáme jemně nakrájenou petrželku, případně ještě dosolíme. Nalejeme do skleniček a sterilujeme 20 minut. 3. Recept pochá
Podobné recepty jako Pikantní lutika tety Milice
Venkovská rajčata s vejci recept
12. 2010 13:30. Venkovská rajčata s vejci. HankaPu. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. 2. 4 rajčata. 4 vejce. 3 stroužky česneku. 1 střední cibule. olivový olej. zelená petržel. provensálské koření. cukr. pepř. sůl. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobra
Podobné recepty jako Venkovská rajčata s vejci
Hokaido polévka
Odkrojíme konce a vydlabeme semínka s dužinou. Po vydlabání ji nakrájíme na kostky. Nejlepší recepty na zpracování dýně hokkaido. Jak jednoduše připravit oblíbenou dýni. Nakrájenou dýni přidáme k cibulím a opečeme trošku do měkka. Jakmile bude dýně opečená, přidáme bobkový list, zalijeme zeleninovým
Podobné recepty jako Hokaido polévka
Domácí tatarka výborná , rychlá , jednoduchá recept
1 kelímek majonézy. 1 menší cibule. 1 větší sterilizovaná okurka. 1 lžička hořčice. sůl. pepř. pažitka. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Cibuli nakrájíme najemno, okurku nastrouháme na jemném struhadle a pažitku nasekáme nadrobno. Vše
Podobné recepty jako Domácí tatarka výborná , rychlá , jednoduchá
Papoušková buchta
1. balíček vanilkový cukr. 5. ks vejce. 250. ml smetana ke šlehání. 300. g polohrubá mouka. 1. balíček prášek do pečiva. 3. ks pudinkový prášek (vanilka, jahoda, čokoláda) Poleva: 300. g moučkový cukr. 3. lžíce mléko. 2. lžíce citronová šťáva. Postup přípravy receptu. 1.
Podobné recepty jako Papoušková buchta
Domácí tatarka
Domácí majonéza, okurky, kapary, nakládané jalapeňos, jarní cibulka, česnek a další ingredience vykouzlí během chvilky tu nejlepší! Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 2. ks nakládané okurky. 3. lžička kapary. 4. plátek jalapeňo paprička. jarní cibulka nebo šalotka. petrželka větvička. 0,50. stroužek
Podobné recepty jako Domácí tatarka
Květák nakládaný, sterilovaný
1. Květák rozebereme na růžičky a dáme krátce (stačí 1-2 minuty) povařit do osolené vroucí vody s citronovou šťávou. Pak scedíme a květákem naplníme čisté sklenice. Velké růžičky květáku můžeme pokrájet a pro chuť můžeme do sklenic přidat bobkový list, celý pepř a nové koření. 2.
Podobné recepty jako Květák nakládaný, sterilovaný
Tatarák z čerstvého lososa
1. Lososa zbavíme kůže můžeme ho nožem naškrábat, nebo nakrájíme na malinkaté kousky, které ještě nožem můžete rozmáčknout. Dáme do misky. 2. Asi půl malé cibulky nakrájíme opravdu najemno, přidáme do misky spolu se lžící hořčice, šťávou z limetky, solí a pepřem. 3. Všeho dejte pro začátek málo, pos
Podobné recepty jako Tatarák z čerstvého lososa
Raita
1. Oloupeme okurku a podélně ji rozřízneme. Lžičkou vydlabeme jadérka. Zbylou dužinu pokrájíme na malé kostičky. Omyjeme a otřepeme mátu. Otrháme lístky a nasekáme nadrobno. Smícháme okurku, mátu a jogurt, okořeníme římským kmínem a koriandrem, dle chuti dosolíme. Necháme několik hodin v chladničce.
Podobné recepty jako Raita