Recept Špíz na grilu

Detail receptu na jídlo Špíz na grilu. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Špíz na grilu

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Špíz na grilu z kvalitního steaku a zeleniny je možné podávat s pečivem, nebo třeba s pečenými brambory. V létě můžeme připravit jako přílohu také velký zelený salát.

Zahřejeme si gril na střední teplotu. Špejle by měly být předem ponořené na 20 minut ve vodě.

Maso nakrájíme na kousky, stejně jako papriky a jarní cibulky překrojíme na poloviny. Pak vše střídavě napichujeme na připravené špejle.

Hotové špízy pokapeme olivovým olejem a podle chuti osolíme a okořeníme mletým pepřem.
Položíme je na gril a grilujeme asi 7-8 minut, aby byly steaky středně propečené a stejně tak i zelenina. Při grilování špízy občas otočíme, aby se propekly ze všech stran.

K hotovým špízům můžeme servírovat i různé omáčky.

Špíz na grilu z kvalitního steaku a zeleniny je možné podávat s pečivem, nebo třeba s pečenými brambory. V létě můžeme připravit jako přílohu také velký zelený salát. Zahřejeme si gril na střední t...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Špíz na grilu


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Špíz na grilu

Ingredience receptu Špíz na grilu

400 g masa na steak
1 svazek jarních cibulek
4 velké červené papriky
8 špejlí
3 lžíce extra panenského olivového oleje
čerstvě mletý černý pepř
sůl

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Hovězí
Hledat podobné recepty jako Špíz na grilu

Podobné recepty jako Špíz na grilu


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů