Avokádová pomazánka s tuňákem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Avokádová pomazánka s tuňákem namazaná na čerstvé pečivo nebo na opečené toasty, skvělá a lehká letní večeře. Jednoduše a rychle.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 zralé avokádo
  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • 1 jarní cibulka
  • 1 limetka
  • 1 lžička pikantní hořčice
  • 3 vejce
  • mletý černý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je a necháme úplně vychladnout. Z avokáda odstraníme pecku a dužinu vydlabeme lžící. V míse ji pak úplně rozmačkáme, přidáme tuňáka z konzervy, hořčici a nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Všechno promícháme.

Vejce nasekáme na drobné kousky a lehce ho vmícháme do pomazánky. Pak už jen podle chuti pomazánku dochutíme šťávou z limetky, pepřem a solí.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Avokádová pomazánka s tuňákem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu avokádová pomazánka tuňákem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Avokádová pomazánka s tuňákem

Kde najít informace



×