Jogurtový dip s mátou recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření5 minPočet porcí1 porce

Dip je omáčka, která se nepřelévá přes maso, ale podává se samostatně. Kousky masa do ní můžete namočit, podobně jako zeleninové karbanátky, falafel, ale také kukuřičné nachos, bramborové chipsy nebo nakrájené kousky zeleniny. Dip se často podává k chuťovkám a je to lehký pokrm, který povýší jídlo na další level.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g bílého smetanového jogurtu
  • 2 snítky máty
  • citronová šťáva
  • špetka soli
  • špetka pepře


Způsob přípravy

Mátu umyjeme, osušíme papírovou utěrkou a najemno nasekáme.

Do misky vyklopíme jogurt, přimícháme nasekanou bylinku a směs dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jogurtový dip s mátou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jogurtový dip s mátou.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jogurtový dip mátou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jogurtový dip s mátou

Kde najít informace



×