Sdílet:

Kapr na másle recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Kapr na másle zase trochu jinak. Vyzkoušený a moc dobrý recept. Bude chutnat třeba s pečenými brambory.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 porce kapra i s kůží
  • 2 vejce
  • 2 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 4 lžíce másla
  • sůl
  • 1 citron


Způsob přípravy

Porce kapra očistíme a z obou stran osolíme. Pak stranu s kůží pokapeme citronovou šťávou.

Ve vyšší pánvi porce kapra smažíme na másle z obou stran, přibližně 10 minut, až je maso hotové.

Mezitím uvaříme vejce natvrdo a po vychladnutí je nasekáme nadrobno. Přidáme k nim nasekanou zelenou petržel a opatrně promícháme.

Každou porci kapra na talíři posypeme vaječnou směsí a s vybranou přílohou podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapr na másle recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapr na másle.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapr másle .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapr na másle

Kde najít informace



×