Sdílet:

Kapustové karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Kapustové karbanátky s bramborovou kaší politou rozpuštěným máslem. Nebo s hranolky pečenými v troubě a oblíbeným dipem. Je to dobrota a určitě s ní budete mít úspěch.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 100 g hovězího masa
  • 200 g vepřové plece
  • 100 g slaniny
  • 1 kapusta
  • 1 rohlík
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • mléko
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Oboje maso a slaninu umeleme na masovém mlýnku. Důkladně promícháme. Rohlík nakrájíme a namočíme do mléka. Kapustu nakrájíme na menší kusy, v osolené vodě ji uvaříme do měkka a pak ji rozsekáme nadrobno.

K mleté masové směsi přidáme vejce, špetku soli, kari a pepře a utřený česnek. Nakonec vmícháme vymačkaný rohlík a kapustu, a vše důkladně promícháme. Nakonec ze směsi vytvoříme menší karbanátky a ve vyšší vrstvě oleje je zvolna smažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapustové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapustové karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapustové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapustové karbanátky

Kde najít informace



×