Pečené masové koule recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Pečené masové koule jsou téměř bez tuku a když si k nim přidáte svůj oblíbený dip a možná i přílohu (pečivo, nebo brambory v jakékoliv podobě) budete mít zdravý a rychlý oběd.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 kuřecí stehna bez kosti
  • 1 červená kapie
  • 1 zelená paprika
  • 1 vejce
  • 80 g čedaru
  • kukuřičná strouhanka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 190 stupňů. Kuřecí maso umeleme na masovém strojku na jemno. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou červenou a zelenou papriku, vejce, nastrouhaný sýr, všechno koření a sůl. Podle potřeby zahustíme směs strouhankou.

Z masové směsi vytvoříme mokrýma rukama koule, rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě pečeme 10 až 25 minut, podle jejich velikosti.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené masové koule recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečené masové koule.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené masové koule .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené masové koule

Kde najít informace



×