Rýžový salát s tuňákem a vejci recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Rýžový salát s tuňákem a vejci s čerstvým pečivem nebo s opečeným toastem klidně nahradí celé jídlo. Rychlý a jednoduchý salát připraví i nezkušený kuchař.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 hrnek vařené rýže
  • 2 vejce
  • 1 salátová okurka
  • 1/2 hrnku nakládané kukuřice
  • 1 konzerva tuňáku
  • majonéza
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka


Způsob přípravy

Vejce uvaříme na tvrdo, necháme je vychladnout a nakrájíme je nadrobno. Okurku oloupeme a také ji nakrájíme na drobné kousky. Z tuňáka slijeme šťávu a vidličkou ho natrháme na kousky.

V míse smícháme studenou uvařenou rýži, tuňáka, okurku, kukuřici a vejce. Přidáme majonézu podle chuti, promícháme a okořeníme pepřem a solí. Nakonec přidáme nadrobno nasekanou petrželku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rýžový salát s tuňákem a vejci recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu rýžový salát tuňákem vejci .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rýžový salát s tuňákem a vejci

Kde najít informace



×