Vepřová krkovička na pánvi recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření35 minPočet porcí4 porce

Vepřová krkovička na pánvi s domácím bramborovým salátem. Nebo s dušenou zeleninou. Ani salát z čerstvé sezónní zeleniny není špatná volba.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g vepřové krkovičky
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • špetka soli
  • špetka mletého barevného pepře
  • špetka sušeného česneku
  • špetka mletého kmínu


Způsob přípravy

Maso nakrájíme na čtyři plátky. Každý plátek z obou stran potřeme olejem a okořeníme solí, pepřem, česnekem a kmínem.

Na rozpáleném oleji pak plátky masa restujeme z každé strany asi 1 až 2 minuty. Přidáme máslo a znovu maso opékáme asi 6 až 7 minut. Během té doby ho několikrát obrátíme aby se propeklo z obou stran.

Hotové maso hned podáváme s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová krkovička na pánvi recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřová krkovička na pánvi.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová krkovička pánvi .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová krkovička na pánvi

Kde najít informace



×