Vepřové maso se zeleninovou omáčkou recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Vepřové maso se zeleninovou omáčkou je lehké jídlo, například na sobotní oběd.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • vepřové maso
  • 1 ks červená kuchyňská cibule
  • ½ ks cuketa
  • 1 ks červená kapie
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • černý pepř - mletý
  • kmín - mletý
  • majoránka - sušená
  • jemná dětská krupička
  • červená paprika – sladká
  • voda


Způsob přípravy

Vepřové maso si nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Zeleninu si opláchneme. Cibuli a cuketu zbavíme slupky. Vše nakrájíme na maličké kousky.

V hrnci si na oleji restujeme červenou cibuli. Přisypeme ostatní zeleninu. Orestujeme. Přilijeme kapku vody a malou chvíli podusíme. Přidáme plátky vepřového masa a zalijeme vodou.

Okořeníme a pod pokličkou vaříme. Na závěr můžeme, ale nemusíme, zahustit jemnou krupičkou. Krátce povaříme.

Jako přílohu podáváme bramborový knedlík. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové maso se zeleninovou omáčkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové maso zeleninovou omáčkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové maso se zeleninovou omáčkou

Kde najít informace



×