Fazolovo-dýňová voňavá polévka recept
Je to velmi hustá fazolovo-dýňová voňavá polévka plná chutí pro chladné podzimní dny. Skořice s římským kmínem (nezaměňovat s klasickým kmínem, prosím) i novým kořením vytvářejí exotické vůně po kuchyni, zejména pokud je před použitím v jídle tepelně zpracujete např. pražením či opékáním v horkém ol
Podobné recepty jako Fazolovo-dýňová voňavá polévka
Zdraví v misce: Toskánská fazolovo-kapustová polévka ...
Zdraví v misce: Toskánská fazolovo-kapustová polévka. Tato skromná polévka je plná zdravých ingrediencí. Dlouho vydrží, a druhý den chutná dokonce ještě lépe. Pokud vám nějaká zbude, můžete do ní, jako to dělají Toskánci, při ohřívání přidat starší celozrnný chléb a rázem máte vydatný pokrm.
Podobné recepty jako Zdraví v misce: Toskánská fazolovo-kapustová polévka ...