Boloňské špagety s tofu recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření25 minPočet porcí4 porce

Italská klasika v trochu netradiční úpravě, to jsou špagety s rajčatovou omáčkou a tofu. Pokud zvolíte uzenou variantu této výživné potraviny vyráběné ze sóji, budete možná překvapeni jak dobře mohou těstoviny chutnat i bez masa.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kostka uzeného tofu (cca. 200 g)
  • 1 plechovka loupaných krájených rajčat
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • čerstvé nebo sušené bylinky - bazalka, oregano, tymián
  • sůl
  • pepř
  • balení špaget


Způsob přípravy

Cibuli i česnek očistíme a nakrájíme nadrobno. Tofu rozmačkáme vidličkou.

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek a necháme rozvonět. Poté přisypeme tofu a nasekané čerstvé bylinky. Směs chvíli opékáme, přilijeme obsah plechovky s rajčaty a protlak. Pár minut vše prohřejeme a nakonec dochutíme solí a pepřem.

Omáčku podáváme se špagetami uvařenými dle návodu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Boloňské špagety s tofu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Boloňské špagety s tofu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu boloňské špagety tofu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Boloňské špagety s tofu

Kde najít informace



×