Brynzová polévka se strouhanou těstovinou recept

Redakce Jídlo.cz

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Brynzová polévka a recept na ni skrývá lahodnou krémovou polévku z ovčí brynzy. Tento výrazný sýr se do polévky výborně hodí, krásně se v ní rozpustí a je příjemně slaný. Brynzová polévka se tak nesmí přesolit. Pro výraznější chuť použijte vývar. Zdobit můžete krutony.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • strouhaná těstovina
  • 20 dkg brynzy


Způsob přípravy

Do vařící, osolené vody zavaříme strouhanou těstovinu, přidáme bryndzu, odtáh­neme z ohně.

Zakryjeme pokličkou a chvíli necháme stát.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Brynzová polévka se strouhanou těstovinou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu brynzová polévka strouhanou těstovinou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Brynzová polévka se strouhanou těstovinou

Kde najít informace



×