Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí3 porce

Máte rádi jídla, jejichž příprava nezabere hodně času a přesto jsou výborná? Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem se mohou stát jedním z nich.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 stroužků - český česnek
  • sůl
  • 1 kg bramborové gnocchi
  • tvrdý sýr - např. Gran Moravia
  • 10 ks ředkvičky
  • černý pepř - mletý
  • kmín - mletý
  • 1 - 2 dl mléko - polotučné
  • 2 ks špenátový protlak
  • 2 ks jarní cibulka


Způsob přípravy

Do hrnce si nalijeme mléko a vložíme špenátový protlak. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Po rozpuštění špenátu vmícháme stroužky prolisovaného česneku. Povaříme. Průběžně mícháme.

Do druhého hrnce si nalijeme vodu a přidáme sůl. Uvedeme do varu. Přisypeme gnocchi. Vaříme. Až budou gnochci hotové, slijeme z nich vodu a vmícháme je do uvařeného špenátu.

Jarní cibulku a ředkvičky si opláchneme a na prkénku je pokrájíme na kousky, Gnochci se špenátem nandáme na talíř, posypeme ředkvičkami a jarní cibulkou.

Na závěr na povrch nastrouháme pár plátků kvalitního tvrdého sýra. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu gnocchi jarní zeleninou špenátem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem

Kde najít informace



×