Gulášek z vepřového masa recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření120 minPočet porcí4 porce

Co si v sychravém počasí uvařit? Co takový dobrý gulášek? Milovníci masa zajásají. A druhý den je ještě lepší.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • vepřové maso
  • sůl
  • voda
  • černý pepř - mletý
  • sladká paprika - mletá
  • uzená sladká paprika - mletá
  • olej - řepkový
  • voda
  • 3 - 4 plátky vnitřku chleba
  • 3 - 4 ks kuchyňská cibule
  • 3 stroužky česnek - český


Způsob přípravy

Cibuli zbavíme slupky a rozkrájíme na malé kousky. Pěkně ji v hrnci osmahneme na řepkovém oleji.

Přisypeme rozkrájené maso. Důkladně ho osmahneme. Osolíme. Okořeníme pepřem, uzenou paprikou a sladkou mletou paprikou. Prolisujeme stroužky českého česneku.

Zalijeme horkou vodou a vaříme. V průběhu přidáme rozmělněný vnitřek chleba. Ideální na zahuštění guláše.

Pořádně provaříme a servírujeme podle chuti např. s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami. A dospělí si k tomu mohou dopřát skleničku piva. Dobrou chu´ť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Gulášek z vepřového masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Gulášek z vepřového masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu gulášek vepřového masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Gulášek z vepřového masa

Kde najít informace



×