Lahůdkové šťouchané brambory recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Lahůdkové šťouchané brambory báječně doplní téměř každé jídlo. Hodí se samozřejmě k masům, ale třeba i ke smaženému květáku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 větších brambor
  • 1 červená cibule
  • 100 g anglické slaniny
  • 3 lžíce smetany
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • kari koření


Způsob přípravy

Brambory oloupeme, uvaříme do měkka a vodu slijeme. Mezitím si na trošce oleje orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu dozlatova.

Uvařené brambory rozšťoucháme na hrubou kaši. Přidáme slaninu s cibulí, špetku pepře, soli a kari a smetanu. Promícháme a podle potřeby přidáme sůl nebo koření.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Lahůdkové šťouchané brambory recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu lahůdkové šťouchané brambory .
Hledat podobné recepty na internetu jako Lahůdkové šťouchané brambory

Kde najít informace



×