Marinované vepřové řízky pečené v troubě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Marinované vepřové řízky pečené v troubě jsou pikantní a podáváme je třeba jen se zeleninovými saláty. Smažené hranolky nebo dušená rýže jsou ale také další možné přílohy.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 vepřové řízky
  • 3 utřené stroužky česneku
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 vejce
  • 1,5 lžíce solamylu
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Vejce rozšleháme se solí, pepřem, solamylem, hořčicí a utřeným česnekem. Touto směsí potřeme dobře naklepané vepřové řízky a uložíme je do ledničky na několik hodin, nejlépe do druhého dne.

Druhý den si troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Řízky naskládáme do pekáče vymazaného olejem a pečeme v troubě po obou stranách. Asi po 20 až 30 minutách by měly být řízky upečené a můžeme je podávat s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Marinované vepřové řízky pečené v troubě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu marinované vepřové řízky pečené troubě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Marinované vepřové řízky pečené v troubě

Kde najít informace



×