Cassoulet specialita jižní Francie recept
Cassoulet je jídlo pocházející z jihu Francie , které obsahuje maso (obvykle vepřové, husí, kachní a někdy skopové) a bílé fazole . Pokrm je pojmenován podle ...
Podobné recepty jako Cassoulet specialita jižní Francie
Recept Čočka s uzeninou a vejcem
22. srpen 2016 Čočka s uzeninou a vejcem uvařeným natvrdo je moc dobré a snadno připravené jídlo. Lze připravit i jako bezmasé jídlo.
Podobné recepty jako Recept Čočka s uzeninou a vejcem
Cassoulet s vepřovou krkovicí a kachnou
Cassoulet je typickým jídlem jihozápadní Francie. Existuje nekonečná řada verzí tohoto pokrmu a stojí za to vyzkoušet různé kombinace a najít tu, která vás ...
Podobné recepty jako Cassoulet s vepřovou krkovicí a kachnou
Kachní cassoulet s fazolemi
Chcete vyzkoušet netradiční pokrm s kachním masem? Máme pro vás kachní cassoulet s fazolemi! Suroviny. kachní stehna 4 ks. vepřová kůže, pokrájená 70 g .
Podobné recepty jako Kachní cassoulet s fazolemi