Kančí kýta s šípkovou omáčkou
Suroviny: kýta kančí, sůl, tymián sušený, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec, špek, cibule, zelenina kořenová, vývar masový, , smetana, zavařenina šípková, cukr, ocet. O tom, jestli se šípkovou nebo se zelím, se nemusíme hádat.
Podobné recepty jako Kančí kýta s šípkovou omáčkou
Kančí krk na jalovci a tymiánu recept
Přidat komentář. Suroviny: maso kančí, cibule, špek uzený, tymián sušený, koření na zvěřinu, sůl hrubá, jalovec, olej. Maso z kančího krku nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a bohatě vetřeme do masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádu. Maso následně vložíme….
Podobné recepty jako Kančí krk na jalovci a tymiánu
Kančí kýta na víně s tymiánem
Kančí kýta na víně s tymiánem - recept: Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu.Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně.
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Pečené kančí maso recept
Kančí maso pečeme asi 45 minut téměř do poloměkka. Jakmile se trochu zatáhne, podlijeme ho trochou horké vody. Poté zasypeme hnědé kostičky masa proužky různobarevné cibule. Přidáme pár snítek tymiánu nebo lehce zasypeme sušeným tymiánem. Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat chyb
Podobné recepty jako Pečené kančí maso
Kančí po cikánsku recept
Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou, kmínem, tymiánem, přidáme asi 3 kuličky pepře a nového koření, 1-2 lístky bobkového listu, cibuli nakrájenou na kolečka a kousky anglick
Podobné recepty jako Kančí po cikánsku
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a ...
Vepřový hřbet osolíme, opepříme a na slunečnicovém oleji ze všech stran opečeme. Vložíme do trouby a pečeme při 60 st. C cca 9 hodin. Potom maso vyjmeme, prudce opečeme, aby byla kůže křupavá. Z brambor nakrájíme tenké plátky, které povaříme se smetanou, solí, pepřem, tymiánem, muškátem a můžeme při
Podobné recepty jako Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a ...
Kanec na divoko recept
Suroviny: maso z divočáka, celer, mrkev, petržel, cibule, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián sušený, brusinky sušené, citron, sůl, Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření….
Podobné recepty jako Kanec na divoko
Vepřová pečeně na tymiánu recept
Postup přípravy. Maso potřeme olivovým olejem a ze všech stran zprudka orestujeme na rozpálené steakové pávni, aby se zatáhlo. Teprve potom osolíme, opepříme, posypeme sušeným tymiánem a zabalíme do alobalu, který jsme pokapali olivovým olejem a podkladli kolečky debrecinky.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na tymiánu
Špikovaná králičí stehna na tymiánu a brusinkách recept ...
Sušené brusinky nasypeme do misky, přidáme sáček švestkového čaje, několik větviček čerstvého tymiánu a zalijeme asi 100 ml vroucí vody. Necháme louhovat, nejlépe přes noc. Králičí stehna prošpikujeme špalíčky uzeného bůčku, nasolíme, posypeme pepřovým kořením, zakapeme olejem a necháme odležet při
Podobné recepty jako Špikovaná králičí stehna na tymiánu a brusinkách ...
Kančí karbanátky / sekaná recept
Suroviny: maso kančí, bůček vepřový, špek uzený, vejce, rohlík, česnek, cibule, sůl, majoránka, koření, pepř mletý, smetana ke šlehání, sádlo. Kančí maso očistíme, odblaníme a pomeleme společně se středně prorostlým vepřovým bůčkem.Maso melu dvakrát, podle rady starého dobrého kamaráda,….
Podobné recepty jako Kančí karbanátky / sekaná
Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami recept ...
Přidat komentář. Suroviny: tilapie, brambory, brokolice, fazolky zelené, tymián, olej olivový, česnek, sůl, kmín celý, zelenina. Nejprve si upravíme filet tilápie - nasolíme, potřeme olivovým olejem s tymiánem. necháme chvíli uležet. Stroužek česneku si nakrájíme na malé….
Podobné recepty jako Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami ...
Bolen na česneku s tymiánem recept
Postup přípravy. Bolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo), nasekané chilli papričky a zalijeme olejem, aby nám vznikla kašička. Rybu otřeme ubrouskem a z obou stran pěkne potře
Podobné recepty jako Bolen na česneku s tymiánem
Kuřecí na tymiánu recept
Kuřecí prsíčka naklepeme a posypeme solí, malinko pepřem, a navrch posypeme tymiánem, celé zalijeme olivovým olejem a dáme do lednice trochu uležet (podle času). Na pánvi jemně osmahneme lahůdkovou cibulku nakrájenou na kolečka a přidáme maso. Zprudka osmažíme po obou stranách.
Podobné recepty jako Kuřecí na tymiánu
Kančí špíz
Postup přípravy receptu. 1. Maso nakrájíme na menší kousky a jemně naklepeme rukou, okořeníme tymiánem, jalovcem a bobkovým listem, opepříme, zakápneme worchestrem a zalejeme olivovým olejem. 2. Po cca 4 hodinách maso vyjmeme, osolíme a střídavě napichujeme na špíz - maso, plátek cibule, anglická sl
Podobné recepty jako Kančí špíz
Králík na cibuli s tymiánem recept
Jak špikovat králíka. Nakonec přidáme celý pepř, nové koření a posypeme tymiánem. Podlejeme asi 150 ml vody a dáme péct na 180°C, občas králíka polejeme výpekem. Pečeme do změknutí masa 1 až 1 a 1/2 hodiny. Podáváme s bramborami, nebo s chlebem a okurkou.
Podobné recepty jako Králík na cibuli s tymiánem
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou recept
Postup přípravy. Králičí hřbítky osolíme, potřeme dijonskou hořčicí, poklademe šunkou, kterou posypeme lístky z půlky množství tymiánu. Maso svineme a závitky osolíme a upevníme špejlí nebo kuchyňským provázkem. Vložíme je do pekáčku (nebo remosky), zakápneme olivovým olejem, mírně podlijeme a dáme
Podobné recepty jako Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Hovězí plátky na tymiánu recept
Na menší pánvi v troše oleje opečeme všechny plátky hovězího masa z obou stran a přidáme do hrnce se špekem a orestovanou cibulí. Vše podlijeme vývarem, přidáme čerstvý tymián, a dusíme do měkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme jej a udržujeme v teple. V hrnci vývarem naředíme chuťově velmi silnou šť
Podobné recepty jako Hovězí plátky na tymiánu
Kuře na tymiánu II.
1. Cibuli pokrájíme na drobno, stejně tak slaninu a špekáčky, možno použít i párky, co kdo rád. Smícháme s cibulí, a touto směsí vyplníme pekáč asi do poloviny. Pekáč je dobré vymazat olejem. 2. Kuře se omyje, osolí a posype tymiánem. Vloží se na masovou směsku a nechá se péct.
Podobné recepty jako Kuře na tymiánu II.
Kančí karbanátky / sekaná
Do druhého mletí přidám pomlít i česnek s cibulí, smetanou navlhčené starší rohlíky, uzený špek nebo slaninu bez kůže. 4 Vše v míse dochutím dle chuti pepřem, solí, novým kořením a buď majoránkou nebo tymiánem dle vlastní chuti.
Podobné recepty jako Kančí karbanátky / sekaná
Králík s rajčaty a tymiánem
Dozlatova opečené králičí maso ochucené voňavým tymiánem je hotová delikatesa. Nechybí ani rajčatová šťáva, v níž si můžete namáčet pečivo, které si dáte jako přílohu.
Podobné recepty jako Králík s rajčaty a tymiánem
Čekanka s tymiánem a slaninou
1. Čekanky očistíme a podélně rozčtvrtíme. Mělkou zapékací nádobu vytřeme olejem, rozložíme čekanku, do mezer rozmístíme koření, přidáme oloupané celé stroužky česneku, ještě trochu zakapeme olejem, osolíme a opepříme. 2. Přikryjeme alobalem a pečeme asi půl hodiny při 200 °C.
Podobné recepty jako Čekanka s tymiánem a slaninou